Tükendi
Gelince Haber VerPozitif Yönetim’in Yazarından Liderlere, İnsan Kaynakları ve İletişim Profesyonellerine Rehber Bir Kitap
Bir gün bizim Erhan çavuşa *Askere söyle kantinden bir kremalı bisküvi alsın gelsin…* diyor. Çavuş o askere, o da postaya söylüyor, beş dakikalık mesafe ama yarım saat sonra ter içinde geliyor asker: *Gomutanım hiçbir yerde gıymalı pisküüt galmamış…* Bizde liderler söyleyeceklerini direkt söylemedikleri için tüm çalışanlar Koridor FM dinler. Açık ve direkt olmak iyidir dostlarım. Kitap tam kalbinize dokunacak, hele böyle bir ülkede… İdil hep güzellikler katıyorsun etrafa. Dostlukla.
- Ahmet Şerif İzgören, Eğitmen-Yazar
İyi bir yemek tarifini daha okurken anlarsınız. İdil de ne yazarsa, anlatmak ve samimiyetle paylaşmak, değer katmak için yazar. Hepsi denenmiş, güvenilir, özgün tariflerdir. Arif olana!
- Atilla Yerlikaya, İletişimci-Kurumsal İlişkiler Enstitüsü Başkanı
Kurum İçi İletişim kavramını içselleştirmiş kurumların sayısının artmasında sevgili İdil gibi başarılı yöneticilerin önemi büyük. Bu önemli eser, genç iletişimcilere ve yöneticilik yolunda ilerleyen gençlere, mutlu çalışanlarıyla dünya ile rekabet etmeyi hedefleyen yöneticilere yön gösterici ve ufuk açısı olacaktır.
- Fügen Toksü, Stratejik İletişim Danışmanı-Türkiye Halkla İlişkiler Derneği (eski) Başkanı
İdil Türkmenoğlu bu kitabında, bizzat deneyimlerinden süzdüğü bilgi birikimini neredeyse akademik bir çalışma titizliğiyle yaptığı araştırmalarla birleştirmiş. Yanlış anlaşılmasın, bu kitap sıkıcı ve zor okunan bir akademik çalışma değil, tam tersine liderler, iletişim profesyonelleri ve insan kaynakları uzmanlarının bir solukta okuyup, her daim el altında tutacakları bir rehber olmuş. Bu kitap bir iletişimci olarak benim de başucu kitabım olacak.
- Ergun Gümrah, Goodworks İletişim Danışmanlığı Başkanı–İletişim Danışmanları (Eski) Başkanı
Yönetimin aldığı kararlar sonrasında, büyük bir lansmanla *yeni dönem* konuşmaları yaparak değişim olmuyor. Yöneticilerin, süreçler kadar, duyguları da anlamak için çaba sarf etmeleri gerekiyor. Kurum içi iletişimde hata payını azaltmak için araştırmalara, stratejilere ve uzman görüşlerine ihtiyaç var. Bu kitap bilimsel ve profesyonel bakış açısıyla bir açığı dolduruyor.
- Dr. Fatoş Karahasan, Öğretim Görevlisi-Gazeteci Yazar