Tükendi
Gelince Haber VerKafkasya’daki Göktürk (Runik) İşaretli Yazıtlar adlı eserin devamı olan bu çalışma, saha araştırması ve değerlendirme olmak üzere iki ana kol etrafında yürütülmüştür.
Eser, *Giriş*, *Albüm*, *Açıklamalar ve Notlar*, *Bibliyografya* başlıklı dört bölümden meydan gelmiştir. *Giriş*te Göktürk yazısı, yayılma sahası ve versiyonları ile bunlara örnek olacak eserlerin bir kısmının fotoğraflarına ya da rekonstrüksiyon çizimlerine yer verilmiştir.
Albüm bölümünde 324 fotoğraf yer almaktadır. Fotoğraflar, Kırım’dan başlayıp Moldova, Romanya, Macaristan, Bulgaristan, İtalya olmak üzere kuzeydoğudan güneybatıya doğru bir sıralama ile verilmektedir. *Açıklamalar* bölümünde, bu fotoğraflarla ilgili izahlar, önceki yayınlarla karşılaştırmalar ve muhtelif notlar verilmiştir. *Bibliyografya* bölümünde konu ile ilgili ve yararlanılan kaynaklar bir liste hâlinde gösterilmiş ve kitabın sonunda Göktürk işaretli yazıtların Doğu Avrupa’daki yayılma sahasını gösteren bir de harita eklenmiştir.