Menü
Hesabım
Şifremi Unuttum
Kayıt Ol
Sepetim

Dedi Ki

Üretici Liste Fiyatı
120,00 TL
72,00 TL
%40 İndirim
Kazancınız
48,00TL
Parapuan: 72
Alışveriş listeme ekle

Tükendi

Gelince Haber Ver
Dedi Ki
Türü : Şiir Kitapları
Kapak : Ciltsiz
Sayfa Sayısı : 79
ISBN : 9786254257865
Basım Yılı : 2024
Kağıt Tipi : 1. Hamur

Dedi ki;
Bir sabah balkonuna kuş konarsa anla ki ben gelmişim bir başka halimle. Tüm sözlerimi sana yazıyor, satır aralarına seni çiziyor, her cümleye tenin diye dokunuyor, her gece seninle uyuyup, sabah sana uyanıyorum. Seni işte öyle seviyorum.
Aşkın derinliklerine dalmak için hazır mısınız? Bu kitap, aşkın her tonunu, her dokunuşunu ve her soluğunu içeren bir serüvene davet ediyor sizi. Şiirlerin büyülü dünyasında, aşkın kudreti ve kırılganlığıyla tanışacak, duygularınızın en derin noktalarına ulaşacaksınız. Yazarın kelimeleriyle ilmek ilmek dokunan bu eser, aşkın eşsiz güzelliğini ve acısını en samimi haliyle sunuyor. Kalbinizin ritmi bu şiirlerle uyumlu bir dansa dönüşecek. Bu kitap, aşkın büyüsünü her satırında hissedeceğiniz, sizi içine çekecek ve asla unutamayacağınız bir yolculuğa çıkaracak.
Ve aşk... 
Birbirine dokunan iki ruhun en kutsal dansını sergilemesiydi. Gözlerde parlayan bir ışık, gülüşlerde saklı bir sır ve dokunuşlarda hissedilen bir büyü. Belki de aşkın üç cemresi de buydu önce göze düşmesi, sonra yüreğe ve en son ruhumuza...

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.